Alronin uudet kemialliset vahinkosaneerauskonseptit.

Alronin uudet kemialliset vahinkosaneerauskonseptit.

Tuotteilla on sama käyttötarkoitus, mutta ne ovat aiempaa yksinkertaisempia, tehokkaampia ja ystävällisempiä käyttää. Kaikki vetyperoksidipohjaiset tuotteet on uudistettu ja samalla valmisteiden nimet on päivitetty tukemaan tulevaa menetelmäkehitystä sekä yksinkertaistamaan kattavaa valikoimaa.

Alronin keskeiset tuotteet jakautuvat neljälle tasolle: kartoitetusta vahingosta puhdistukseen, hajujen hallintaan, saneeraukseen ja desinfektioon. Vahinkosaneeraajalle näistä menetelmistä ja aineista muodostuu   selkeä ”työkalupakki”.

 

Muutokset lyhyesti

”PF” muuttuu ”DF”:ksi (Dry Fog). Nämä ovat tuotteet, jotka voidaan levittää Patriotin lisäksi myös muilla kuivasavusumuttimilla, kuten Alron Thermofog II
Kaikki tuotteet, ilman ”DF”- merkintää voidaan levittää useilla menetelmillä, ULV- ”märkä”-sumuttimilla, kuten B&G MicroJet, Pfalz, matalapainesumuttimilla tai sivelemällä. Tyyppimerkintä ”-S” käy tarpeettomaksi ja poistuu.
Märkä ja Kuiva Hajusaneerausaineet ovat nyt Hajunmuokkausaineita selventääkseen tuotteiden toimintaperiaatetta hajuprofiilien muokkaamisessa ja parantamisessa. Lisäksi selvennetään käsitteitä hajusaneeraus ja hajujen hallinta niitä muokkaamalla.

Muutokset yksityiskohdittain

Uusille valmisteresepteille on haettu patentteja ja ne on kehitetty Vinnovan kehitysrahoituksella. Uudet valmisteet ovat linjassa 1.2.2017 voimaan astuneen biosididirektiivin kanssa. Tehokkuustestit on suoritettu SP:n (Sveriges Tekniska Forskningsinstitut) sekä DTI:n (Danish Technological Institute) toimesta.

Uudet tuotekoostumkset korvaavat aiemmat: Citrox, Odox, Maxox-PF, Penetrox-PF ja Penetrox-S. Nyt korvaavilla tuotteilla on pääasiallisesti samat käyttöalueet sekä levitystavat kuin aiemmillakin, mutta niillä on oleellisesti parempi tehokkuus – erityisesti homeitiöihin. Vanhoja korvattavia tuotteita voi käyttää vielä yhden vuoden ajan. Tämän jälkeen ne tulee vaihtaa uuden biosididirektiivin mukaisiin tuotteisiin.

 

Optimoitu koostumus – tehokkuus, taloudellisuus, ympäristö.

Samalla kun orgaaninen peroksidi poistettiin ja tuotteiden tehokkuus kasvoi merkittävästi. Tuotteiden Odox DF ja Maxox DF hinnat ovat edullisemmat edeltäjiinsä verrattuina

Selkeä merkintä uusissa tuoteversioissa

Uudet tuoteversiot tunnistaa myös Alronin 40- vuosijuhlan merkistä tuotepakkauksissa. Sama merkki näkyy asiakkaillemme juhlavuoden 2017 aikana kehitysuutisten merkeissä

Takaisin ajankohtaisiin