Toimitus-, takuu- ja vuokrausehdot

Teknisen kaupan yleiset toimitusehdot.

Myyjä pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta.

ASTQ Supply House Oy pidättää oikeuden muuttaa hintaa myös tilauksen jälkeen. Tällöin hintamuutoksesta ollaan yhteydessä asiakkaaseen ja kaupan voi halutessaan purkaa ilman kuluja. Esimerkkejä tällaisista virheistä voi olla hinnoittelu, pilkku- tai yksikkövirhe. Kaikki sivuilla olevat hinnat ovat ilman arvonlisäveroa. Hintoihin lisätään alv 24 %.

Kaikki hinnat ovat EXW, ESPOO. (incoterms 2020, vapaasti varastossa Espoossa)

Rahtivapausraja 200,00 eur (alv 0%) voimassa, kun tilaus tulee verkkokaupan kautta.

Myymme biosideja ja pesuaineita vain alan urakoitsijoille. Maxox DF sekä Penetrox- tuotteet sisältävät vetyperoksidia (>12%,), joka on sisällytetty EU:n räjähteiden lähtöaineasetukseen (2019/1148) liitteeseen I (rajoitetut räjähteiden lähtöaineet). Kyseisillä tuotteilla on rajoitteita kuluttajille luovuttamiseen liittyen sekä ilmoitusvelvollisuus koskien varkauksia, katoamista tai epäilyttäviä ostoja.

Myymme ja vuokraamme asbestipurkulaitteita ja tarvikkeita vain alan yrityksille.

TK Yleiset 2010 TK

Konevuokraus 2008

VUOKRAPERUSTE 7 PV / VKO, VUOKRA PERITÄÄN 14 PV VÄLEIN. NOUTOPÄIVÄ ON 1. VUOKRAPÄIVÄ

LAITTEITA EI SAA KÄYTTÄÄ KIVIHIILIPIEN (KREOSOOTTI) PURKUTÖISSÄ ILMAN KIRJALLISTA LUPAA.

TK Kone- ja laitetakuut 2005 FI

Vuokra- ja huoltokoneiden palautus- ja pakkausohje

Takuu laitteille 1 vuosi laskun päiväyksestä takuuehtojen mukaisesti, mikäli muuta ei ole kirjallisesti sovittu.


VERKKOKAUPAN TOIMITUSEHDOT KULUTTAJAKAUPASSA

(MUUTOIN SOVELLAMME Teknisen kaupan yleisiä toimitusehtoja)

1. Yleiset ehdot

ASTQ.FI verkkokauppa on ASTQ Supply House Oy:n (0998541-6) ylläpitämä verkkokauppa. Näitä sopimusehtoja sovelletaan ASTQ Supply House Oy:n ja sen kuluttaja-asiakkaiden välisessä kauppasuhteessa. ASTQ Supply House Oy pidättää oikeuden muuttaa näitä sopimusehtoja yksipuolisesti ilman ennakkoilmoitusta. Tilauksiin sovelletaan tilaushetkellä voimassaolevia ja hyväksyttyjä sopimusehtoja. ASTQ Supply House Oy ei vastaa vahingoista, jotka aiheutuvat force majeure -esteistä. Tällaisina esteinä pidetään ennalta-arvaamattomia seikkoja tai olosuhteita, joihin ASTQ Supply House Oy ei ole toiminnallaan voinut vaikuttaa ja jotka eivät ole kohtuudella ratkaistavissa. ASTQ Supply House Oy on velvollinen ilmoittamaan asiakkaalle ensi tilassa tällaisista esteistä.

2. Asiakas 

ASTQ Supply House Oy myy tuotteita kuluttaja- ja yritysasiakkaille. Verkkokaupassamme voivat tehdä ostoksia vain 18 vuotta täyttäneet henkilöt. Noudatamme yleisiä verkkokauppa- ja postimyyntilakeja sekä -säännöksiä. Asiakkaan velvollisuutena on tilausta tehdessään luovuttaa sellaiset yhteystietonsa, jotka sisältävät vähintään nimen, osoitteen, puhelinnumeron sekä sähköpostiosoitteen tilauksen ja tilausasiakirjojen toimittamista varten. ASTQ Supply House Oy ei ole vastuussa ennalta-arvaamattomien muutosten aiheuttamista viivästyksistä, mutta on velvollinen ilmoittamaan näistä asiakkaalle ensi tilassa.

3. Tietosuoja 

Asiakkaiden tiedot tallennetaan ASTQ Supply House Oy:n ylläpitämään asiakasrekisteriin, jonka tietoja käytetään asiakassuhteen hoitamiseen. Henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä tällä samalla sivulla. ASTQ Supply House Oy ei luovuta osoitetietoja suoramarkkinointia varten kolmansille osapuolille. Asiakas voi kieltää tietojensa käytön ja käsittelyn markkinointitarkoituksiin ottamalla yhteyttä ASTQ Supply House Oy:n ylläpitämään asiakaspalveluun.

4. Hinnat, takuu ja tuotteet 

ASTQ.FI verkkokaupan hinnat ovat euroissa (€) ja eivät sisällä arvonlisäveroa. Tuotteiden takuu määräytyy tuotteen valmistajan takuuehtojen mukaisesti. Tuote- ja toimitushintoja päivitetään säännöllisin väliajoin verkkokaupassamme. ASTQ Supply House Oy pidättää oikeuden muuttaa hintaa myös tilauksen jälkeen. Tällöin hintamuutoksesta ollaan yhteydessä asiakkaaseen ja kaupan voi halutessaan purkaa ilman kuluja. Esimerkkejä tällaisista virheistä voi olla hinnoittelu, pilkku- tai yksikkövirhe. Tilaus voidaan tarvittaessa jakaa useampaan lähetykseen. Jälkitoimitamme tuotteet veloituksetta.  Varaamme myös oikeuden olla toimittamatta tilausta, mikäli tuotetiedoissa on ollut hintavirhe (esim. tuotteella ei ole hintaa lainkaan), tai jos tuotetta tai sitä korvaavaa tuotetta ei ole enää saatavilla (tilanteita aiheutuu satunnaisesti hakukoneiden säilöessä vanhoja tuotetietoja muistiinsa). Halutessanne lisätietoja verkkokauppamme toimitusehdoista, voitte vapaasti olla yhteydessä meihin. Varaamme oikeuden olla toimittamatta tuotteita jälleenmyyjille.

5. Palautukset ja reklamaatiot 

Tuotteilla on kuluttajasuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus, pois lukien tilauksesta poislukien henkilökohtaiset suojaimet ja asbestinpurkutarvikkeet. Tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja vahingoittumattomia ja ne on palautettava omassa myyntipakkauksessaan. ASTQ Supply House Oy palauttaa tuotteen hinnan kokonaisuudessaan. Asiakas maksaa palautuksen lähetyskulut. Ennen palautusta ottakaa yhteyttä asiakaspalveluumme myynti@astq.fi. Postitse palautettavasta tuotteesta tulee pyytää Postilta kuitti, joka tulee säilyttää. Mikäli palautettu tuote katoaa matkalla, eikä kuittia ole, on vastuu lähettäjällä. Kuitti todistaa Postin vastaanottaneen pakkauksen kuljetettavaksi, jolloin vastuu siirtyy Postille. Palautustapauksissa maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle (ei esimerkiksi tilisiirtona).

6. Riita-asiat 

Riita-asiat pyrimme ratkaisemaan aina asiakkaan eduksi. Mikäli yhteisymmärrykseen ei kuitenkaan päästä, noudatamme Kuluttajariitalautakunnan suosituksia.


Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tämä on Yrityksen henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 24.05.2018. Viimeisin muutos 24.05.2018.

ASTQ Supply House Oy, ASTQ Rental House (myöhemmin yhtiöt) ovat sitoutuneet suojaamaan asiakkaidensa yksityisyyttä.

Rekisterinpitäjä:

ASTQ Supply House Oy, Y-tunnus 0998541-6

Toimiala: Teknisen kaupan ala

Tietosuoja vastuuhenkilö: Asko Seppälä, toimitusjohtaja

Rekisterinpitäjän toimiala: Yhtiöiden elinkeino on teknisen kaupan ala ja vuokrausliiketoiminta

Rekisterin nimi:

ASTQ Supply House Oy:n asiakasrekisteri, joka on yhteinen tytäryhtiöiden ASTQ Rental House y-tunnus 2253363-3 kanssa.

Mitä tietoja asiakasrekisteri sisältää:

Rekisteri voi sisältää seuraavan ryhmittelyn mukaiset tiedot asiakkaista kuten yritys, nimi, sähköpostiosoite, matkapuhelinnumero, yrityksen osoitetiedot, laskutustiedot.

Asiakasrekisteritietoja käytetään:

Laskutukseen, asiakkuuden ylläpitämiseen, tilastollisiin tarkoituksiin, asiakkaan ja yhtiöiden oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely

Rekisteriasiat: Rekisteriä koskevia kysymyksiä ja palautetta sekä pyynnöt tietoja nähtäväksi voi lähettää osoitteeseen asko@astq.fi

Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet:

Keräämämme tiedot ovat asiakkaidemme antamia tietoja ja hankittuja tietoja käyttäen yleisesti saatavilla olevia internet-lähteitä kuten asiakkaiden omia kotisivuja sekä muita julkisia lähteitä.

Keräämme tietoja www-lomakkeilla lähetetyistä viesteistä, sähköpostitse, puhelimitse, sosiaalisen median palvelujen kautta, sopimuksista, asiakastapaamisista ja muista tilanteista, joissa asiakas luovuttaa tietojaan.

Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle:

Rekisterinpitäjä luovuttaa tietoja Balanco Oy:lle (tilitoimisto), Creamailer Oy:lle (sähköpostitusohjelma) sekä Whitestone Oy:lle (verkkokauppaohjelma).

Emme luovuta asiakkaiden henkilötietoja muille ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä. Tietoja ei käytetä automatisoituun päätöksentekoon tai profilointiin. 

Tietojen säilytys ja poistaminen:

Tietoja säilytetään vähintään asiakassuhteen keston ajan. Asiakassuhteen päättymisen jälkeen säilytysaika riippuu tiedosta ja sen käyttötarkoituksesta. Tietoja voidaan poistaa Asiakkaan vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti. Rekisterinpitäjä

huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu.

Rekisteröidyn oikeudet:

Asiakkaalla on oikeus nähdä tietonsa asiakasrekisterissä, pyytää tietojen korjaamista sekä poistamista rekisteristä.

Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä.

Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle.

Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

Henkilö- ja välitystietojen käsittelyyn soveltavat lait:

Henkilötietolaki (523/1999)

Tietoyhteiskuntakaari VI osa Viestinnän luottamuksellisuus ja yksityisyyden suoja (917/2014)

Ota yhteyttä