3M Peltor WS LiteCom Plus 446 MHz kypärämalli

3M Peltor WS LiteCom Plus 446 MHz kypärämalli

466204306
Saatavuus:
Määrä Hinta
1 kpl 1 683,00 € / kpl (alv. 0 %)

ALV

Näytä lisää WS LiteCom Plus on kuulonsuojain, jossa on sisäänrakennettu radiopuhelin viestintään muiden kuulonsuojaintein ja/tai käsiyksiköiden kanssa.

Esiohjelmoitu analoginen radiopuhelin (16 ohjelmoitua PMR-radiokanavaa, taajuuskaista 446 MHz).
Bluetooth Multipoint -toiminto.
Vesitiivis mikrofoni (IP68).
Ympäristöäänien tasorajoitus päästää normaalit ympäristöäänet läpi.
Push To Listen -toiminto helppoon vastaamiseen vain nappia painamalla.
Ladattava litiumioniakku.
Lähetysten ääniohjaus (VOX).

Hyväksynnät: EN352-1, EN352-4, EN352-6, EN352-8.

WS LiteCom Plus on kuulonsuojain, jossa on sisäänrakennettu radiopuhelin viestintään muiden kuulonsuojaintein ja/tai käsiyksiköiden kanssa. Kupujen ja laitteiden on toimittava samalla lähetys- ja vastaanottotaajuudella. WS LiteCom Plus käyttää lisenssitöntä PMR 446 MHz -taajuusaluetta.

Viestintään voi käyttää 16 analogista kanavaa, jotka on esiohjelmoitu, joten kuulonsuojain on heti valmis käyttöön.

Radiopuhelin toimii kokonaan handsfree-periaatteella, kun VOX-toiminto (Voice Operated Transmission) on käytössä. Silloin radio käynnistää lähetyksen heti, kun mikrofoniin puhutaan, ja lopettaa sen, kun puhuminen lakkaa. Radiossa on myös perinteinen PTT-toiminto (Push to Talk), jossa lähettäminen edellyttää kuvun painamista.

Bluetooth Multipoint yhdistää kuulonsuojaimeen langattomasti yhden tai kaksi matkapuhelinta. Bluetoothin avulla kuulonsuojaimella voi hoitaa puheluita ja kuunnella musiikkia puhelimesta, radiota internetistä sekä suoratoistomusiikkia Spotify-palvelusta.

Normaalit ympäristöäänet läpi päästävä kuuntelutoiminto, Push-to-Listen-toiminto sekä uusi vesitiivis mikrofoni (IP68), joka parantaa äänenlaatua.