ASTILLO FloorCat A 26 lattiajyrsintäkone

ASTILLO FloorCat A 26 lattiajyrsintäkone

01196 Hae rahoitusta
Määrä Hinta
1 kpl 9 727,00 € / kpl (alv. 0 %)

ALV

Näytä lisää Erittäin kevyt ja kätevä tehokas lattiajyrsin pienille ja keskikokoisille alueille, jotka sisältävät haitallisia aineita kuten asbesti, PCB, PAH, lyijy jne.

Suhteellisen pienen painon ansiosta käyttäjä voi kuljettaa jyrsintä nopeasti (yhdeksän 2 kg:n painoa on irrotettavissa) milloin tahansa, jopa portaissa.

Oikeilla työkaluilla voidaan jyrsittää pois myös paksut ja tahmeat bitumi- tai kovat silikaattipinnoitteet, tietysti ilman päästöjä!

Tämä uusimman sukupolven harjattomilla moottoreilla varustettu taajuusmuuttaja tekee vaikutuksen maksimaalisella suorituskyvyllä ja pitkällä käyttöiällä. Vakaa nopeuskäyttäytyminen ylikuormituksen aikana on yksi tämän koneen erinomaisista ominaisuuksista, mikä tekee siitä hyvin erikoisen tehopakkauksen!

Valtavan tehon lisäksi optimaalinen pölynkeruu on yksi tämän koneen suurista vahvuuksista. Tämä tekee siitä ehdottoman ykkösvaihtoehdon töihin, joissa on vähän pölyä tai päästöjä, kuten haitallisia aineita (asbesti, PCB, PAH, lyijy jne.) sisältävien lattiapintojen dekontaminointi.

Kuten kaikissa Astillo-koneissa, tarjolla on laaja valikoima erilaisia ​​vakio- ja erikoistyökaluja – vain ne mahdollistavat laajan kirjon sovelluksia.

Työleveys: 160 mm
Työsyvyys: 0-12 mm
Harjaton moottori: 2.600 W
Imuliitäntä: Ø 75 mm
Kierrokset: 5.500 rpm
Virtalähde: 230 V / 50 Hz
Paino: 50 kg