Introducing The Most Portable

Kosketusnäyttö

Animoitu opastus ohjaa helppoon ja nopeaan testin läpivientiin. Valikot ovat selkeitä ja helppoja navigoida yhdellä kosketuksella.

Kehittynyttä teknologiaa

OHD QuantiFit2 on pitkälle kehitetty mittalaite, joka käyttää tieteellisesti todistettua ja patentoitua CNP (Controlled Negative Pressure) -teknologiaa hengityssuojaimen vuotojen mittaamiseen. OSHA on hyväksynyt CNP: n ja se on ilmoitettu liittovaltion testeissä (29 CFR 1910.134). Se sisältyy myös Kanadan standardeihin [CSA Z94.4-2011] ja Ison-Britannian HSE-standardeihin [EN132-149 & INDG 479] sekä ANSI Z88.10-2010, ISO 16975, Italian UNI 11719 ja NFPA 1404.

Akkukäyttö optio

Liikkumisvapautta tuo akut, jotka tarjoavat jopa 4 tuntia käyttöaikaa. Tämän ansiosta Quantifit 2 on markkinoiden mobiilein tiiveystestauslaite.

Markkinoiden nopein testauslaite

OSHA ja ISO hyväksytyllä CNP REDON tiiveystestaus protokollalla tiiveystesti voidaan suorittaa jopa vain kahdessa minuutissa! Ei odotusaikaa syömisen tai tupakoinnin vuoksi kuten aerosolia käyttävien testausmenetelmien kanssa.

Ei tarvetta lisätarvikkeille

CNP eliminoi tarvikkeiden tarpeen sovitustestin suorittamiseksi. Toisin kuin vanhemmat tekniikat, jotka vaativat hiukkasia, koettimia, sydän- ja alkoholiliuoksia; QuantiFit2 tarvitsee yksinkertaisesti ilmaa testaukseen. Tämä eliminoi kunnossapidon testaustarvikkeiden vaihtamisesta aiheutuvat kustannukset ja lisää testauskykyäsi.

Testaa missä vain milloin vain!

Quantifit 2 mittauslaitteen avulla voit testata maskeja missä vain. Ulkona, sisällä tai vaikkapa likaisessa ympäristössä (huomioi työturvallisuus). Kunhan tilassa on ilmaa niin testi voidaan suorittaa. Ei tarvetta poltella kynttilöitä. Sen voi jättää illalliselle...

Automaattinen käynnistys

QuantiFit2 tunnistaa automaattisesti, kun käyttäjä on aloittanut hengityksen pidätyksen ja aloittaa testiharjoituksen. Tämä mahdollistaa kosketuksettoman testauksen ja helpottaa käyttöä. Siirry saumattomasti yhdestä testiharjoituksesta toiseen.

Helppokäyttöisyys

QuantiFit2 vie käyttäjän testiprotokollan läpi askel askeleelta, jotta arvauksia ei tapahdu ja testattavan työntekijän opastamiseen kuluu hyvin vähän aikaa. Laitteen lämpenemisaika ei ole huolestuttava, ja minuutin päivittäinen kalibrointi varmistaa, että QuantiFit2 toimii tiukasti sallittujen rajojen sisällä. Helppokäyttöisyys tarkoittaa vähemmän virheitä ja tehokkaampaa testausta.

QUANTIFIT2

Haluatko nähdä kuinka se toimii?

Yksityiskohdat

OHD QuantiFit2 on pitkälle kehitetty mittalaite, joka käyttää OHD: n tieteellisesti todistettua ja patentoitua kontrolloidun negatiivisen paineen (CNP) tekniikkaa tiivistyvien koko- ja puolinaamareiden vuotojen mittaamiseen.

Tämä innovatiivinen tekniikka suorittaa nopeimman, helpoimman ja tarkimman saatavilla olevan hengityssuojaimen sovitustestin varmistaen sinulle ja työntekijöillesi parhaan istuvuuden ja suojan.

Vie tiiveystestisi uusiin paikkoihin, myös ulos rakennuksista. QuantiFit2-akut mahdollistavat langattoman käytön, animaatiot ohjaavat käyttäjää jokaisen harjoituksen läpi, ja AutoStart-toiminto mahdollistaa kosketuksettoman testauksen.

Vapauta itsesi perinteisistä tiiveystestauksen rajoituksista.

QUANTIFIT2

Q2 Tehtävä

Parantaa tiiveystestauskäytäntöä

Nopea Tukipalvelu

Tekninen tukemme on vertaansa vailla.

// MIKSI VALITA QUANTIFIT2?

Anna meidän kertoa se!

Vallankumouksellinen

Kehitetty ja suunniteltu sinua ajatellen. LED -kosketusnäyttö tarjoaa animoitua ohjausta, kun taas automaattinen käynnistys ja kyky testata useita henkilöitä yhtä aikaa tekevät tiiveyden testaamisesta helppoa.

CNP Teknologia

Aivan kuten vanhemmat mallit FitTester3000 ja Quantifit, myös QuantiFit2 käyttää OHD:n patentoitua kontrolloitua negatiivista alipainetekniikkaa tarjotakseen käyttäjille nopeimmat, luotettavimmat ja tarkimmat hengityssuojaimen tiiveystestit

Käyttäjätuki

Olemme täällä sinua varten joka vaiheessa, tuotetietoisuudesta vianetsintään ja koulutukseen. Ota rohkeasti yhteyttä meihin tänään ja kerro kuinka laaja asiantuntijatiimimme voi auttaa! 

Monipuolisuus

Testaa missä tahansa ympäristössä. Tarvikkeita ei tarvita. Lisävarusteena akut akkukäyttöä varten. Testaa usita henkilöitä samanaikaisesti. Testaa missä ja milloin tahansa. Mahdollisuudet ovat rajattomat.

CNP Testaus: Edelleen luotettavampi.

Miksi CNP -tiiveystestaus on parempi kuin perinteinen Ambient Aerosol -tiiveystestaus?