Tuotekategoriat

Erikoisaineet

Fogger pesuaine 5 L

320959

Patriot Pulsjet foggerin puhdistukseen

Alron Alrust Fog 5 L

380520

Korroosiosuoja ja kloridi-ionisaneeraus tulipalon jälkeen. Erityisesti
ruosteensuojaukseen suunniteltu aine joka levitetään Pulse Jet- tai
thermofoggerilla sumuttamalla.

Alron kanavapinnoite 5 L

380580

IV-kanaviin tarkoitettu erikoisaine. Kapseloi pölyä ja
nokihiukkasia, joita ei puhdistuksella saada poistettua ilmanvaihtokanavissa.
Levitetään Alronin Microjetillä parhaan tuloksen
saavuttamiseksi.

Testisavu 5 l

300570

Sumutusaine vuotokohtien paikantamiseen, merkkisavutestaukseen
sekä foggereiden puhdistamiseen.

Alron Booster

DP1052

Lisäaine, joka parantaa Penetroxin® valkaisevaa ominaisuutta. Käytetään erityisesti puun valkaisuun, joka on värjäytynyt levä- tai homekasvuston seurauksena. Purkki sisältää lisäainetta, joka parantaa 5 litran Penetrox® valkaisua.

Huom! Esisekoitettu ja lisäaineella vahvistettu Penetrox® tulee kaikissa olosuhteissa kuluttaa kolmen tunnin sisällä, seosta ei tule säilyttää. Kun olet tauolla tai työ on päättynyt. Avaa matalapaineruisku, jotta ylipainetta ei pääse syntymään.
Varoitus! Valkaisulisäaine on erittäin emäksinen.

Boracol ® 10_3Bd, 10 litraa

4525896

VAIN AMMATTIKÄYTTÖÖN.

Boracolin teho perustuu boorisuolaan ja sen kykyyn imeytyä syvälle käsiteltävään rakenteeseen. Boorisuolat ovat tutkitusti todella tehokkaita tuhoamaan kaikki yksisoluiset eliöt (esim. home, levä, jäkälä, sammal). Boracol sekä ennaltaehkäisee, että korjaa jo syntynyttä vahinkoa.

Boracol on markkinoiden ensimmäisiä ja tunnetuimpia homeenestoaineita. Se on tutkitusti toimiva ja siitä on usean vuosikymmenen käyttökokemus Suomessa (jo vuodesta 1985). Ammattilaiset käyttävät ja suosittelevat Boracolia sokkelista kattoon homeen, sammalen ja levän tuhoamiseen, sekä ennaltaehkäisyyn. Boracolin vaikuttavat aineosat ovat: dinatriumtetraboraatti, boorihappo ja dekyylidimetyyliammoniumkloridi (DDAC)
Boracol 10_3B on puunsuoja-aine, jota käytetään homeiden, sienen ja tuholaisten torjuntaan. Sienitautien torjunnassa käytetään ennaltaehkäisevänä hoitona. Käyttöalue sisätilat. Ulkona katetuissa tiloissa. Antaa laajemman ja pitkäaikaisemman suojan kuin perinteiset puunsuoja-aineet. Soveltuu mm. rakennuslevyille, puulle, mineraalisille pinnoille.
Boracolia ei kuulu pestä pois, pinta ainoastaan harjataan. Käsittelyn jälkeen pinta voidaan käsitellä esim. maalaamalla, lakkaamalla jne.

Ennaltaehkäisy: Boracol levitetään telalla, harjalla, sienellä tai ruiskuttamalla (hankalissa paikoissa). Käsiteltävä alusta kannattaa kostuttaa vedellä "mattakosteaksi." Sumutinpullo on tähän hyvä väline. tällöin Boracol tunkeutuu vielä syvemmälle alustaan. Jos rakenteen kosteusprosentti nousee yli 30:n, niin Boracol aktivoituu ja estää homeen syntymisen. Pinta voidaan maalata normaaliin tapaan käsittelyn jälkeen.

Homeen poistaminen: Boracol levitetään kohteeseen ja annetaan vaikuttaa vuorokauden, jonka jälkeen irtoava kasvusto poistetaan esim. harjaamalla. Tämä käsittely tuhoaa homeen ja kasvuston sekä estää niiden uudelleensyntymisen.