Tuotekategoriat

Koulutukset

HPD koulutus 27.06.2024

90015

TÄYTÄ LOMAKE ILMOITTAUTUAKSESI, KIITOS.

Hajunpoisto, Pölynhallinta ja Desinfiointi koulutus.

Koulutus antaa ajankohtaista tietoa rakentamisen ja vahinkosaneerauksen pölyntorjuntaan. Samalla saa erikoistietoa haitta-aineiden hallintaan tarkoitettujen alipaineistajien, imurien ja muiden pölynhallintalaitteiden käyttöön liittyvistä asennus, tarkkailu- ja huoltotoimenpiteistä.

Hajunpoisto ja desinfiointi- osio antaa ajankohtaista tietoa biosideista ja niiden oikeasta käytöstä mikrobivauriokohteiden saneerauksessa. Samalla saa maahantuojan valtuutuksen VOC- saneerauksiin Penetrox -menetelmällä. Aineisto perustuu Alron Chemicals Co AB:n kurssiin ”Lukt, Fukt och Mögel”. Ilmoittautuneille lähetetään esilukemistoa aiheista.

Asbestipurkutyön koulutus

9006TILAASB

Asbestipurkajan henkilösertifiointikoulutus on suunnattu henkilöille, jotka tekevät asbestin tai muiden haitallisten aineiden purkutöitä, tai toimivat näiden töiden työnjohtotehtävissä.

Koulutuksen tavoitteena on antaa opiskelijalle valmiudet suunnitella ja toteuttaa asbestipurkua ohjeiden ja määräysten mukaisesti, sekä suoriutumaan pätevyyden varmistavista teoriakokeesta ja työnäytöstä. Koulutuksen suoritettuaan osallistuja voi hakeutua Aluehallintoviraston ylläpitämään rekisteriin asbestipurkutyön tekemiseen pätevistä henkilöistä. Koulutus, kirjallinen koe ja näyttö suoritetaan suomen kielellä. Tulkin tai tulkkaukseen käytettävän laitteen (älypuhelin, tabletti) käyttö ei ole sallittua.

Koulutus toteutetaan TTS Työtehoseuran tiloissa Vantaalla. TTS vastaa myös kurssin käytännön järjestelyistä ja hallinnoinnista.

Kouluttajana: Asko Seppälä

Hintaan sisältyy teoriapäivien lounaat ja aamu- sekä iltapäiväkahvit.
Hinta sisältää myös tutkinnon osan näytön vastaanottamisen.

Koulutukseen voi ilmoittautua tts.fi -sivustolla
www.tts.fi/koulutustarjonta/talonrakennus_ja_kiinteisto

Lisätietoja: Mia Tokkari, mia.tokkari@tts.fi