Tuotekategoriat

Palvelut

DOP-PAO-testaus ilmankäsittelylaitteille

694099

Teemme alipaineistajien tiiveystestauksia DOP/PAO -menetelmällä. Testattavat laitteet tulee olla puhtaita sekä varustettuja uusilla hepasuodattimilla, jotka valmistaja on varmistanut riittäväksi H13 luokkaan. Mikäli testi ei mene läpi emme hylätyistä tee raporttia. Hyätyistä veloitamme 50 % koko testin hinnasta.

Raja-arvot:

Työnantajan tulee varmistaa, että ilmankäsittelylaitteiden erotusaste on riittävä eikä työvälineistä pääse puhtaisiin tiloihin asbestipölyä enempää kuin 0,01 kuitua kuutiosenttimetrissä ilmaa. Työvälineet on pidettävä säännöllisellä huollolla ja kunnossapidolla turvallisina. Ilmankäsittelylaitteiden huoltokirjaan on merkittävä toimintakunnon varmistamiseksi tehdyt huollot ja muut toimenpiteet.

Uuden ilmankäsittelylaitteen poistoilman puhtaus on varmistettava mittauksella ennen ensimmäistä asbestipurkutyötä

Poistoilman kuitupitoisuus ei saa ylittää 0,01 kuitua. Poistoilman kuitupitoisuu-den ylittäessä 0,01 kuitua, kone on huollettava / korjattava ja korjausten suojausvaikutus on varmistettava mittauksella. Korjauksia ja mittauksia on suoritettava, kunnes poistoilman kuitupitoisuus ei ylitä 0,01 kuitua kuutiosenttimetrissä

Tutkimukset:

Raja-arvot alitetaan, mikäli ilmankäsittelylaitteen suodatustaso on vähintään EN 1822:2009 mukainen lka H13. Alipaineistajan erotusaste mitataan kokonai-suutena DOP-testillä, jossa laitteen suodatuskyky MPPS* menetelmällä pitää olla vähintään 99,95 % 0,3 µm hiukkasilla. Tulos tulee olla siis alle 0,05 %
*(most penetrating particle size)

Testauslaitteisto:

ATI Aerosol Photometer 2i s/n: 32756 kalibrointi voimassa 15.5.2020 saakka
ATI I probe
ATI Aerosol Generator 5D s/n: 32792
valmistaja: ATI Techniques International

DECONTA Ilma/partikkeli -seoksen sekoituskammio

testo 510 paine-eromittari, VTT mittauskartio

Hinnat ovat voimassa, kun testi suoritetaan ASTQ toimitiloissa Espoossa. KYSY TARJOUS TESTEISTÄ TOIMIPISTEELLÄNNE!

Quantifit®tiiveystestaus koko- ja puolinaamareille

694001

CNP teknologia tarjoaa suoran mittauksen hengityksensuojaimen vuodosta nopeasti ja tarkasti lähteestä riippumatta. Näytteenoton puoluellisuuden harhat liittyen aerosolipitoisuuteen, keuhkodepositioon ja tehostamiseen poistetaan kokonaan, jolloin syntyy suurempi luottamus pintatiivisteiden testauksen päätöksissä.
Quantifitin CNP teknologia sallii maskin haastamista tavoilla jotka ovat mahdottomia tai ainakin epäkäytännöllisiä muille järjestelmille. Koska alapainetta käytetään toistamaan sisäänhengittämisen negatiivista voimaa, Quantifit voidaan asettaa lisäämään maskin negatiivista voimaa jäljittelemällä hengitysmääriä yli 100 litraa vaihdettua ilmaa minuutissa ja mittaamalla vuodon vaikutus vain 8:ssa sekunnissa. Muut järjestelmät pystyvät testaamaan tällä tasolla vain jos saat käyttäjän hengittämään nopeasti useamman minuutin ajan. Tämä aiheuttaisi suurta sterssiä maskin käyttäjälle!
CNP asettaa paineita maskille, EI sen käyttäjälle!

Hinnat ovat voimassa, kun testi suoritetaan ASTQ toimitiloissa Espoossa.
Asiakkaan luona tehtävissä testeissä veloitamme matkakulut erikseen 0,55 eur / km

Mikäli samalta henkilöltä testataan useampia koko- tai puolinaamareita laskutetaan henkilö 1,5-kertaisena.