Tuotekategoriat

Palvelut

Moottorisuojainten puhdistuskulu

90009

Kokonaamareiden puhdistus

90099

Ei sisällä varaosia. Vain purku, puhdistus, kasaus, testaus

Tiiveystestaus Quantifit® ISO 16975-3, CNP

694001

ISO 16975-3 standardin mukainen testaus CNP-menetelmällä (Controlled Negative Pressure)
Soveltuu tiivistyville puoli- ja kokonaamareille (ei kertakäyttöisille FFP -suojaimille)

HINTAAN LISÄTÄÄN 0,6 eur / km + alv 24 % , kun mittaus suoritetaan asiakkaan luona ja mitattavia henkilöitä alle 8 henkilöä

Maskitestin yhteydessä koko- ja puolinaamarit -20 % 1 kpl nettohinnasta. Voimassa vain ASTQ Veikkolan toimipisteessä.

Maskitesti on ilmainen hankittaessa samalla moottoroitu järjestelmä. Voimassa vain, kun maskisetti ostetaan ja noudetaan ASTQ Veikkolan toimipisteestä. (MALLIT SCOTT/KASCO/SUNDSTRÖM)

Mikäli mitataan samalle henkilölle useampia maskeja samassa testitilaisuudessa, laskutetaan lisämaskeista 0,5 maskitestiä / maski.

Huoltotyö Asbestikoneet

90004-Asbesti

HAITTA-AINEILLA JA ASBESTILLA SAASTUNEIDEN LAITTEIDEN JA SUOJAINTEN PAKKAUSOHJE

Hengityksensuojainten pakkaus:

Puhdas ja pölyton, ilman suodattimia suljetussa läpinäkyvässä PE-pussissa. Toimitus ilman laukkua tai laatikkoa! Moottoriyksiköt tulee olla tulpattuja. Mikäli pölyä löytyy moottoriyksikön sisältä teemme siitä laboratorianalyysin. Mikäli asbestia löytyy analyysissä emme ota moottoriyksikköä huoltoon. Analyysin laskutamme hinnastomme mukaisesti.

Pölynimurit:

Pölynimurit ja kaikki lisävarusteet on toimitettava jätesäkkiin pakattuna tai PE-kalvolla peitettynä. Pölynimuri on varustettava puhtaalla pölypussilla. Pölynimurin ja sen ulkopuolen astian on oltava puhdas, pölytön ja teipitön (ei myöskään teipin liimajäämiä). Pölynimurit, jotka eivät ole puhtaita / saastuneita, hylätään. Visuaalisesti näkyvän pölyn tulkitsemme asbestipölyksi, jolloin pakkaamattoman imurin vastaanotto voidaan evätä.

Alipaineistajat:
Alipainekoneissa imuaukko tulee olla suljettu ja teipattu umpeen Laitteessa tulee olla puhdas esisuodatin. Koneessa ei saa olla teippiä tai teipin liimajäämiä. Koneiden tulee olla pintapuolisesti puhtaita. Kotelon sisäpuolella olevaa pölyä ja kotelon pölyä käsitellään aina asbestipölynä.

Muuta:
Jos yllä olevia toimitusohjeita ei noudateta, voimme kieltäytyä vastaanottamasta lähetystä. Pidätämme oikeuden lisäkustannusten laskuttamiseen hinnastomme mukaisesti, mikäli laite ei vastaa ylläolevia ohjeita.

Puhdistustyössä syntyvä asbestijäte kuten suodattimet, pussit yms. hävittäminen on asiakkaan vastuulla. Pakkaamme ne asianmukaisesti tuplasäkkeihin ja asiakkaan velvoite on ne ottaa mukaan koneita noutaessaan. Laite- ja suojainvuokrat jatkuvat, kunnes laitteet ovat tämän ohjeen mukaisesti pakattu.

Tiiveystestaus ilmankäsittelylaitteille ASTQ

694099

Tiiveystestaus ilmankäsittelylaitteille MUUT

694099MUUT

Tämä hinnoittelu koskee muita kuin ASTQ edustamia merkkejä.

TESTATTAVAT MALLIT:
HSP NPU 5000, Dehaco DEH 750 - 5000, Pullman-Ermator imurit S13, S26, MAKITA, STARMIX (H-lka)

VARAA AIKASI OSOITTEESTA:

WWW.TIIVEYSTESTI.FI TAI SOITA 0207780790

Mikäli laite ei läpäise testiä veloitetaan siitä 33 % testin kokonaishinnasta. Laitteiden tulee olla täysin puhtaita sekä varustettuja puhtailla, laitteen valmistajan / maahantuojan määrittämillä hepasuodattimilla. Hepasuodattimien sarjanumerot tulee olla merkattuina laitteen päälle. Alipaineistajissa tulee olla imuyhde,

Mikäli näin ei toimita veloitamme em. työvaiheista 70,00 eur / h. (Haitta-aine puhdistus 80,00 eur / h) + alv 24 %