Tuotekategoriat

Hakusanalla "astillo" löytyi 18 tuotetta

ASTILLO FloorCat A 26 lattiajyrsintäkone

01196

Erittäin kevyt ja kätevä tehokas lattiajyrsin pienille ja keskikokoisille alueille, jotka sisältävät haitallisia aineita kuten asbesti, PCB, PAH, lyijy jne.

Suhteellisen pienen painon ansiosta käyttäjä voi kuljettaa jyrsintä nopeasti (yhdeksän 2 kg:n painoa on irrotettavissa) milloin tahansa, jopa portaissa.

Oikeilla työkaluilla voidaan jyrsittää pois myös paksut ja tahmeat bitumi- tai kovat silikaattipinnoitteet, tietysti ilman päästöjä!

Tämä uusimman sukupolven harjattomilla moottoreilla varustettu taajuusmuuttaja tekee vaikutuksen maksimaalisella suorituskyvyllä ja pitkällä käyttöiällä. Vakaa nopeuskäyttäytyminen ylikuormituksen aikana on yksi tämän koneen erinomaisista ominaisuuksista, mikä tekee siitä hyvin erikoisen tehopakkauksen!

Valtavan tehon lisäksi optimaalinen pölynkeruu on yksi tämän koneen suurista vahvuuksista. Tämä tekee siitä ehdottoman ykkösvaihtoehdon töihin, joissa on vähän pölyä tai päästöjä, kuten haitallisia aineita (asbesti, PCB, PAH, lyijy jne.) sisältävien lattiapintojen dekontaminointi.

Kuten kaikissa Astillo-koneissa, tarjolla on laaja valikoima erilaisia ​​vakio- ja erikoistyökaluja – vain ne mahdollistavat laajan kirjon sovelluksia.

Työleveys: 160 mm
Työsyvyys: 0-12 mm
Harjaton moottori: 2.600 W
Imuliitäntä: Ø 75 mm
Kierrokset: 5.500 rpm
Virtalähde: 230 V / 50 Hz
Paino: 50 kg

ASTILLO AWF26 automaattinen seinäjyrsinkone

01104

Erikoisrakenteensa ansiosta tämä automatisoitu seinäjyrsinkone pystyy käsittelemään jopa 6 metrin korkeita seiniä (vakio). Erikoissovellukset ovat mahdollisia 10 metrin korkeuteen asti. Tämä on ainutlaatuista maailmassa!

Käyttö on käytännöllistä, mutkatonta ja välttää fyysistä rasitusta. Se on erittäin kompakti ja kevyt, ja se voidaan tarvittaessa purkaa nopeasti ja helposti yksittäisiksi osiin. Nämä osat voidaan sitten helposti kuljettaa rakennustyömaalle kahden ihmisen toimesta.

Se on ehdoton ykkösvalinta vähäpölyisiin tai vähäpäästöisiin töihin, kuten haitallisia aineita sisältävien pintojen dekontaminaatioon (asbesti, PCB, PAH, lyijy jne.). Huomioi tarvittava imuteho vähäpäästöisissä sovelluksissa.

Tämä uusimman sukupolven harjattomilla moottoreilla varustettu taajuusmuuttaja tekee vaikutuksen maksimaalisella suorituskyvyllä ja pitkällä käyttöiällä. Vakaa nopeuskäyttäytyminen ylikuormituksen alaisena on yksi näiden koneiden erinomaisista ominaisuuksista, mikä tekee niistä erittäin erikoisen tehopakkauksen!

Kuten kaikissa Astillo-koneissa, saatavilla on laaja valikoima erilaisia ​​vakio- ja erikoistyökaluja – ne mahdollistavat monipuoliset sovellukset.

Työleveys: 160 mm
Työsyvyys: 0-12 mm
Harjaton moottori: 2.600 W
Imuliitäntä: Ø 75 mm
Kierrokset: 5.500 rpm
Jyrsintänopeus: 0-6 m/min
Työkorkeus: jopa 6 m (vakio) – lisää pyynnöstä
Paineilmatarve: 10 l/min
Virtalähde: 230V / 50Hz
Paino: n. 150 kg (riippuu kokoonpanosta)

ASTILLO ACF26 G telineen kanssa

01270

Patentoitu kattojyrsinkone mahdollistaa kattopintojen jyrsimisen kaikilla korkeuksilla!

Kiskojärjestelmä asennetaan alustalle (vierittävä torni, telinetaso, työtaso jne.) ja painetaan kattoa vasten ja siirretään vaakasuoraan manuaalisella nostomekanismilla. Tämä ergonomisesti optimoitu toiminta mahdollistaa pitkät ja vähäväsyttävät työjaksot.

Tämä kone tekee vaikutuksen myös käytännöllisesti katsoen pölyttömällä toiminnallaan ja valtavalla suorituskyvyllään vaikeissakin sovelluksissa! Tämä tekee siitä ehdottoman ykkösvaihtoehdon töihin, jotka on tehtävä vähäpölyä ja päästöjä vähentävästi.

Huomioi eri varustevaihtoehdot tilauksen yhteydessä.

Tämä uusimman sukupolven harjattomilla moottoreilla varustettu taajuusmuuttaja tekee vaikutuksen maksimaalisella suorituskyvyllä ja pitkällä käyttöiällä. Vakaa nopeuskäyttäytyminen ylikuormituksen alaisena on yksi näiden koneiden erinomaisista ominaisuuksista, mikä tekee niistä erittäin erikoisen tehopakkauksen!

Kuten kaikissa Astillo-koneissa, saatavilla on laaja valikoima erilaisia ​​vakio- ja erikoistyökaluja – ne mahdollistavat monipuoliset sovellukset.

Työleveys: 160 mm
Työsyvyys: 0-12 mm
Harjaton moottori: 2.600 W
Imuliitäntä: Ø 75 mm
Kierrokset: 5.500 rpm
Virtalähde: 230 V / 50 Hz
Paino: 95 kg (ilman telineitä)

ASTILLO A80 PRO käsijyrsin

01604

Nyt parannettu versio, Nº 1 haitta-aineiden poistoon, kokeiltu ja testattu rakennustyömailla ympäri Eurooppaa useiden vuosien ajan: Uusi A80 PRO!

Se tarjoaa samat ominaisuudet ja edut kuin A80, mutta seuraavilla parannuksilla:

Uusi vaihteiston ja työkalun kiinnityksen kehitys parantaa työkalujen sujuvaa käyntiä ja voi siten vaikuttaa positiivisesti jyrsinrumpujen käyttöikään. Tämä kehitys on myös suojattu (rekisteröity malli)!
Imuliitäntäyksikön uusi muotoilu aerodynaamisesti parannetulla geometrialla, vakaalla, helposti vaihdettavalla komposiittikartiolla ja ruostumattomalla teräsputkella.
Optimoitu pölynohjaus lisäharjanauhalla varmistaa pölyttömän työskentelyn myös pienitehoisilla pölynimureilla.
Virtausoptimoidussa kotelossa on lisärullat edessä tasaisen ohjauksen takaamiseksi.

Ominaisuudet:

Työleveys: 80 mm
Työsyvyys: 0-12 mm
Harjaton moottori: 1.400 W
Imuliitäntä: Ø 50 mm
Kierrokset: 10.500 rpm
Virtalähde: 230 V / 50 Hz
Paino: 4,5 kg

Uudet PRO-työkalumme mahdollistavat laajan valikoiman sovelluksia. Niitä on myös paranneltu monissa yksityiskohdissa ja ne perustuvat uuteen suunnittelusuojattuun kiinnitykseen. Tämä uusi geometria voi estää tärinän ja siten mahdollisen työkalun tai koneen vaurioitumisen.

ASTILLO ACF80 setti sis. koneen ja telineen

01409

Ainutlaatuinen kattojyrsinkone, jolla voidaan työstää pienempiä kattopintoja erittäin ergonomisesti. Se, että käyttäjän tarvitsee vain liu'uttaa jyrsintäpäätä ohjauskiskolla, tarkoittaa, että pitkät työvälit ovat mahdollisia, mikä lopulta johtaa valtavaan helpotukseen käyttäjälle. Kaikenlaiset alustat voidaan työstää testatuilla 80 mm jyrsintyökaluillamme. Sopivan imujärjestelmän kanssa on mahdollista työskennellä lähes pölyttömästi.

Periaatteessa ACF80-kattojyrsintä voidaan asentaa useisiin erilaisiin tukijärjestelmiin, kuten telineisiin, työtasoihin, nostotasoihin jne. ACF80 tarjoaa täydellisen, käyttövalmiin järjestelmän, joka sisältää siirrettävän telinetornin, joka on saatavana joko pienenä, erittäin joustavana, taitettavana huonetelineenä 3,50 metrin työkorkeuteen asti tai kaksinkertaisena leveänä versiona työkorkeudella 4,50 m.

Uusimman sukupolven harjattomilla moottoreilla varustettu taajuusmuuttaja tekee vaikutuksen maksimaalisella suorituskyvyllä ja pitkällä käyttöiällä. Vakaa nopeuskäyttäytyminen ylikuormituksen alaisena on yksi näiden koneiden erinomaisista ominaisuuksista, mikä tekee niistä erittäin erikoisen voimanpesän! Kuten kaikissa Astillo-koneissa, saatavilla on suuri määrä erilaisia ​​vakio- ja erikoistyökaluja. Vain nämä mahdollistavat vertaansa vailla olevan suorituskyvyn ja käytännössä väsymättömän käytön pitkiä aikoja!

Jyrsintäleveys: 80 mm
Jyrsintäsyvyys: 0-12 mm
Harjaton moottori: 1.400 W
Imuliitäntä: Ø 50 mm
Kierrokset: 10 000 rpm
Kiskon pituus: 2,20 m
Työkorkeus: 2,25-3,50 m – kaksoisleveänä versiona 4,50 m
Virtalähde: 230V / 50Hz
Paino: 75 kg (ilman konetta/telineitä/työtasoa)

ASTILLO MiniBag esierotin

01531

MiniBag on erittäin tehokas esierotin, jonka erotusteho on 90 % tai enemmän, mikä vapauttaa pölynimurin suurista pölymääristä! Sitä voidaan käyttää kaikkien tavanomaisten teollisuuspölynimurien kanssa. Sen nostomekanismi helpottaa kuljetusta. Kaasupainejousen avulla se voidaan laskea kuljetuksen aikana yhteensä 116 cm korkeuteen. Tämä nostotoiminto mahdollistaa myös standardin longopac®in korvaamisen tavallisilla isommilla pussilla, jolloin monien pienten longopac®-pussien käsittelyaika lyhenee!

MiniBag painaa vain 35 kg, joten se on helppo kuljettaa rakennustyömailla jopa yhden henkilön toimesta.

MiniBag erottuu myös erittäin alhaisista ylläpitokustannuksistaan!

Toiminto: esierotin
Koko: 660 x 710 x 1430 mm
Kuljetuskoko: 660 x 710 x 1160 mm
Paino: 35 kg

ASTILLO C25 kulmajyrsintäkone

01131

Käsin ohjattava reuna- ja kulmajyrsin näiden ongelma-alueiden optimaaliseen käsittelyyn (leveys yli 25 mm, katso käsijyrsin A80).

Se onnistuu helposti jyrsimään kulmat "nollaan" erittäin nopeasti – tämä suorituskyky on vertaansa vailla!

Uusimman sukupolven harjattomilla moottoreilla varustettu kone tekee vaikutuksen maksimaalisella suorituskyvyllä ja pitkällä käyttöiällä. Vakaa nopeuskäyttäytyminen ylikuormituksen alaisena on yksi näiden koneiden erinomaisista ominaisuuksista, mikä tekee niistä erittäin erikoisen voimanpesän!

Se on ehdoton ykkösvalinta vähäpölyisiin ja vähäpäästöisiin töihin, kuten haitallisia aineita sisältävien pintojen dekontaminaatioon (asbesti, PCB, PAH, lyijy jne.).

Kuten kaikissa Astillo-koneissa, saatavilla on useita vakio- ja erikoistyökaluja – vain nämä mahdollistavat monenlaisia ​​sovelluksia.

Työleveys: 25 mm
Työsyvyys: 0-18 mm
Harjaton moottori: 1.400 W
Imuliitäntä: Ø 50 mm
Kierrokset: 10 000 rpm
Virtalähde: 230 V / 50 Hz
Paino: 3,5 kg

ASTILLO ASM 125 käsihiomakone

01273

Manuaalinen hiomakone kulumattomalla harjattomalla moottorilla ja poikkeuksellisella suorituskyvyllä.

Joustavan jousituksen ansiosta konepelti on aina tasaisesti pinnalla, mikä vähentää merkittävästi pölypäästöjä. Irrotettava konepellin segmentti mahdollistaa myös työskentelyn lähellä reunaa. Alumiininen konepelti mahdollistaa kestävän käytön rakennustyömailla.

Soveltuu useille 125 mm:n hiomalaikkoille ja jyrsinlevyille, joissa on M14-kierre tai 22,2 mm:n reikä. Rakennustyömaalaukku sisältyy toimitukseen.

Tämä uusimman sukupolven harjattomilla moottoreilla varustettu kone tekee vaikutuksen myös korkealla suorituskyvyllään ja pitkällä käyttöiällä. Vakaa nopeuskäyttäytyminen ylikuormituksen alaisena on yksi näiden koneiden erinomaisista ominaisuuksista, mikä tekee niistä erittäin erikoisen tehopakkauksen!

Työleveys: Ø 125 mm
Hiomalaikka: Ø 125 mm
Harjaton moottori: 1.400 W
Imuliitäntä: Ø 37 mm – adapterilla Ø 48 mm
Kierrokset: 10 000 rpm
Virtalähde: 230 V / 50 Hz
Paino: 3,1 kg

ASTILLO AST 125 hiomakone

01271

Yhden käden kulmahiomakone uusimman sukupolven kaapeliliitettävillä harjattomilla moottoreilla.

Valtavan tehon lisäksi näillä harjattomilla moottoreilla on myös se etu, että ne pystyvät pitämään nopeuden vakiona myös ylikuormituksessa ja ovat siksi ihanteellisia vaikeimpiin leikkaus- tai hiontatöihin!

Työleveys: Ø 125 mm
Hiomalaikka: Ø 125 mm
Harjaton moottori: 1.400 W
Kierrokset: 10 000 rpm
Virtalähde: 230 V / 50 Hz
Paino: 3,5 kg

ASTILLO AST 230 hiomakone

01272

Kahden käden kulmahiomakone uusimman sukupolven johdollisilla harjattomilla moottoreilla.

AST-230 on ylivoimaisesti yksi markkinoiden tehokkaimmista koneista!

Ylikuormitustestit osoittavat paitsi erinomaisen suorituskyvyn myös vaikuttavan käyttöiän. Vakaa nopeuskäyttäytyminen ylikuormituksessa on myös yksi tämän koneen erinomaisista ominaisuuksista, mikä tekee siitä erityisen tehokkaan yksikön!

Työleveys: Ø 230 mm
Hiomalaikka: Ø 230 mm
Harjaton moottori: 2.600 W
Kierrokset: 5.500 rpm
Virtalähde: 230 V / 50 Hz
Paino: 4,5 kg

ASTILLO A 20 urajyrsin

01425

Erityisesti saumatyöstöön kehitetty A20 saumajyrsin on poikkeuksellisen tehokas ja kevyt.

Jäljelle jääneet epäpuhtaudet syvemmissä saumoissa (esim. muurauksessa), joihin ei saavutettu seinäjyrsinnässä, voidaan helposti poistaa jälkikäteen saumajyrsinkoneella. Jyrsinkoneen työsyvyys on säädettävissä 0-19 mm ja työleveys 5-30 mm työkalusta riippuen. Ø 50 mm:n imusuutin mahdollistaa vähäpäästöisen käsittelyn. Kätevä ja kestävä, sopii kaikentyyppisille pinnoitteille ja saumoille (betoni, rappaus, kivi, bitumi jne.). Uusimman sukupolven harjattomilla moottoreilla varustettu taajuusmuuttaja tekee vaikutuksen maksimaalisella suorituskyvyllä ja pitkällä käyttöiällä. Vakaa nopeuskäyttäytyminen ylikuormituksen alaisena on yksi näiden koneiden erinomaisista ominaisuuksista, mikä tekee niistä erittäin erikoisen tehopakkauksen!

Kuten kaikissa Astillo-koneissa, saatavilla on useita vakio- ja erikoistyökaluja – vain nämä mahdollistavat monenlaisia ​​sovelluksia.

Työleveys: 5-30 mm
Työsyvyys: 0-19 mm
Harjaton moottori: 1.400 W
Imuliitäntä: Ø 50 mm
Kierrokset: 10 000 rpm
Virtalähde: 230 V / 50 Hz
Paino: 3,4 kg

ASTILLO ACF26 KB telineen kanssa

01373

Patentoitu kattojyrsinkone mahdollistaa kattopintojen jyrsimisen kaikilla korkeuksilla!

Kiskojärjestelmä asennetaan alustalle (vierittävä torni, telinetaso, työtaso jne.) ja painetaan kattoa vasten ja siirretään vaakasuoraan manuaalisella nostomekanismilla. Tämä ergonomisesti optimoitu toiminta mahdollistaa pitkät ja vähäväsyttävät työjaksot.

Tämä kone tekee vaikutuksen myös käytännöllisesti katsoen pölyttömällä toiminnallaan ja valtavalla suorituskyvyllään vaikeissakin sovelluksissa! Tämä tekee siitä ehdottoman ykkösvaihtoehdon töihin, jotka on tehtävä vähäpölyä ja päästöjä vähentävästi.

Huomioi eri varustevaihtoehdot tilauksen yhteydessä.

Tämä uusimman sukupolven harjattomilla moottoreilla varustettu taajuusmuuttaja tekee vaikutuksen maksimaalisella suorituskyvyllä ja pitkällä käyttöiällä. Vakaa nopeuskäyttäytyminen ylikuormituksen alaisena on yksi näiden koneiden erinomaisista ominaisuuksista, mikä tekee niistä erittäin erikoisen tehopakkauksen!

Kuten kaikissa Astillo-koneissa, saatavilla on laaja valikoima erilaisia ​​vakio- ja erikoistyökaluja – ne mahdollistavat monipuoliset sovellukset.

Työleveys: 160 mm
Työsyvyys: 0-12 mm
Harjaton moottori: 2.600 W
Imuliitäntä: Ø 75 mm
Kierrokset: 5.500 rpm
Virtalähde: 230 V / 50 Hz
Paino: 95 kg (ilman telineitä)

ASTILLO Ergo System V2 (ilman konetta)

01129

Kiskojärjestelmä seinien manuaaliseen jyrsintään A80-käsijyrsinkoneilla..

PErustuu ensimmäiseen sukupolveen, joka oli tarkoitettu vain seinien ylä- ja alaosaan BT-menetelmällä työskennellessä, uusi versio on nyt suunniteltu myös koko seinän käsittelyyn.

Kokoaminen on yksinkertaista ja sen voi suorittaa nopeasti ja helposti yksi henkilö, mikä lisää merkittävästi neliömetrin tuottoa.

Ohjainkisko kantaa koneen koko painon ja käyttäjä yksinkertaisesti työntää tai vetää konetta – mikä mahdollistaa jatkuvan ja ergonomisen työskentelyn pitkiä aikoja.

Huonekorkeudet: max. 3,50 m
Lukitusjalat: korkeussäädettävät
A80:n kiinnitys: indeksoituun kääntöpäähän
Järjestelmäasennus: vakiotelineisiin Ø 50 mm
Järjestelmän leveys: 2,19 m – erikoispituudet max. 4 m mahdollista
Paino: 45 kg (ilman konetta)

ASTILLO A160-P700 jyrsintärumpu

00686

ASTILLO A20-F20 urajyrsimen terä

01370

ASTILLO TopVAC 600 imuyksikkö

01313

Keskuspölynimuriyksikössä on huoltovapaa suorakäyttö. Se on varustettu H14-suodattimella. Sivukanavatuuletin on elektronisesti tasapainotettu ja suunniteltu jatkuvaan käyttöön. Suojakytkin pysäyttää moottorin toiminnan, jos se ylikuumenee. IP55 ohjauskaappi on varustettu alipainemittarilla tyhjiön valvontaa varten. Tukeva runko on varustettu suurilla lukittavilla pyörillä.

Jännite: 400 V / 50 Hz
Teho: 7,5 kW
Sähkösuojaus: IP55
Alipaine: 335 mbar
Suurin ilmavirtaus: 600 m3 / h
Imuaukko: Ø 75 mm
Melutaso (EN ISO 3744): 70 dB (A)
Suodattimen tyyppi: patruuna
Suodattimen pinta: 30 000 cm²
Suodatinmateriaali ja luokka: lasikuitu HEPA-H14
Mitat: 119 x 60 x 107 cm
Paino: 205 kg

ASTILLO EasyBag® Quattro

00968

Suodatin ja täyttöyksikkö EasyBag® Quattro suurten pölymäärien ongelmattomaan suodatukseen, keräämiseen ja täyttöön

EasyBag®-suodatin ja täyttöjärjestelmä integroidulla, pneumaattisesti puhdistettavalla H13/H14-suodattimella. Mahdollistaa pölyttömän vaihdon käytettäessä sopivia pusseja, suursäkkejä, tynnyreitä jne.!

Mahdollistaa suurten pölymäärien keräämisen ja täyttämisen pitkän ajan kuluessa ilman imutehon menetystä ja pidentää pölynimurin HEPA-suodattimien käyttöikää moninkertaisesti! Suosittelemme tehokasta keskuspölynimuria, jonka ilmavirtaus on vähintään 1000 m³/h.

Valtavat kustannussäästöt keskitetyn keräyksen ansiosta jopa 100 metrin etäisyydeltä (sopivalla pölynimurilla!) – ei tylsiä pussien täyttöä, kuljetusta, purkamista jne. saastuneella työalueella.

Suodatin: HEPA H13/H14
Suodatinpatruuna: 4 kpl
Suodatinluokka: H13/H14
Suodatinala: 12 m²
Suodattimen valvonta: sis. hälytys
Suodattimen puhdistus: pneumaattinen (manuaalinen tai automaattinen)
Paineilmatarve: min. 10 l/min
Ilmanpaine: max. 4,5 bar
Alipaine: max. 450 mbar
Käyttölämpötila: -15 - +50 °C
Suojausluokka: IP54
Imuliitännät: Ø 75 mm
Virtaliitäntä: 230 V / 3A / 50 Hz
Paino: 80 kg + 85 kg nostovaunu

ASTILLO EasyBag® Collect

01066

Esierotin ja täyttöjärjestelmä EasyBag® Collect

EasyBag®-täyttöryhmäjärjestelmä integroidulla, pneumaattisesti puhdistettavalla H13/H14-suodattimella.
Sallittu, jos käytetään sopivia pusseja, Big-Bageja, tynnyreitä jne., pölytön kontin vaihto!

Mahdollistaa erittäin suurten pölymäärien helpon imemisen ja täyttämisen pitkän ajan kuluessa ilman imutehon menetystä ja pidentää pölynimurin HEPA-suodattimen käyttöikää moninkertaisesti.

Valtavat kustannussäästöt jopa 100 metrin pituisten letkujen keskusimulla (sopivalla pölynimurilla), ei tylsiä pussien täyttöä, kuljetusta, purkamista jne. saastuneella työalueella.

Suodatin: HEPA H13/H14
Suodattimen pinta: 100 000 cm²
Tilavuusvirtaus: max. 1.100 m3/h
Paine: max. 350 mbar
Pneumaattinen puhdistus: max. 5 mbar
Imuliitäntä: Ø 75 mm
Paino: 85 kg