Yritys

ASTQ SUPPLY HOUSE OY on vuonna 1995 perustettu erikoispuhdistus-, siivous-, saneeraus-, rakennusalan konsultointiin ja tavarantoimitukseen erikoistunut perheyritys. ASTQ SUPPLY HOUSE:n liikeideana on luoda kumppaneilleen edellytyksiä kehittää ammattitaitoaan ja kilpailukykyään sekä luo uusia liiketoimintamahdollisuuksia tarjoamalla niille tuottavia ja innovatiivisia "parhaan käytännön" -menetelmiä, palvelukonsepteja ja tuotteita.

Meiltä saat kaiken tarvitsemasi varmistaaksesi yrityksesi kilpailukyvyn myös tulevaisuudessa. Materiaalistandardi yrityksessäsi voi säästää tuhansia euroja vuodessa! Soita meille tai tule käymään niin kartoitamme yhdessä yrityksesi tuotetarpeet. Tuotteemme olemme valinneet silmällä pitäen niiden toiminnallisuutta, kestävyyttä ja laatua.
Kaikki huippumerkit vaativiin projekteihin.

ASTQ edustaa ja myy sekä kansainvälisiä että kotimaisia huippumerkkejä ja toimii samalla merkittävänä toimialansa asiantuntijana. Meidän palveluihimme kuuluvat tunnustetut konsultointi- ja koulutuspalvelut

Ota yhteyttä

Tule meille töihin

Astq Supply House kasvaa ja voi hyvin. Olemme saaneet vahvan asiantuntijan aseman tekemällä asiat just eikä melkein vuodesta toiseen.

Liitytkö tiimiimme?

Me tiedämme, että pelkkä hyvä tuote ei riitä näissä piireissä. Onnistuminen vaatii osaavaa myyntikanavaa, joka ymmärtää asiakashaasteen ja osaa tarvittaessa neuvoa jopa ihan uusille raiteille. Oleko sinä valmis pistämään itsesi likoon? Palatko halusta palvella ja kehittää itseäsi Suomen parhaaksi omalla tontillasi?

Mikäli vastasit myöntävästi, niin tervetuloa joukkoomme. Mikäli Astq Supply Housella ei ole avoimia tehtäviä juuri nyt voit myös jättää avoimen hakemuksen.

Ota yhteyttä

Jälleenmyyjäksi?

Olemme useissa tuotemerkeissä virallinen maahantuoja joten mikäli olet kiinnostunut jälleenmyymään tuotteitamme ota rohkeasti yhteyttä!

Ota yhteyttä